Συναντήσατε ποτέ σχίσιμο ζώνης, διάτρηση, διάβρωση κ.λπ. όταν χρησιμοποιείτε μεταφορικό ιμάντα;

2020-08-11 14:50:30 14

Ο μεταφορέας ιμάντα πλέγματος είναι ένα είδος μηχανισμού χειρισμού υλικών για συνεχή υλικά μεταφοράς σε μια συγκεκριμένη γραμμή, επίσης γνωστή ως συνεχής μεταφορική ταινία, η οποία μπορεί να χωριστεί σε τύπο ιμάντα πλέγματος και τύπο αλυσίδας πλέγματος. Ο μεταφορέας μπορεί να πραγματοποιήσει οριζόντια, κεκλιμένη και κατακόρυφη μεταφορά, και μπορεί επίσης να σχηματίσει μια γραμμή μεταφοράς διαστήματος, η οποία είναι γενικά σταθερή. Ο μεταφορέας έχει μεγάλη ικανότητα μεταφοράς και μεγάλη απόσταση, και μπορεί επίσης να ολοκληρώσει πολλές διαδικασίες διαδικασίας ταυτόχρονα κατά τη διαδικασία μεταφοράς.

Ξεπερνά τα μειονεκτήματα του σχισίματος, της διάτρησης και της διάβρωσης του μεταφορέα ιμάντα, και παρέχει μια ασφαλή, γρήγορη και απλή λειτουργία συντήρησης για τους πελάτες.

Λόγω της χρήσης του αρθρωτού μεταφορέα ιμάντα, και του τρόπου μετάδοσης του γραναζιού, οπότε ο μεταφορικός ιμάντας δεν είναι εύκολος στο φίδι, απόκλιση.

Ο παχύς ιμάντας μπορεί να αντέξει στην κοπή, τη σύγκρουση, την αντοχή στο λάδι, την αντοχή στο νερό και άλλα χαρακτηριστικά, έτσι ώστε η χρήση διαφόρων βιομηχανιών να μην προκαλεί προβλήματα στη συντήρηση, ειδικά στην αντικατάσταση του ιμάντα μεταφοράς, ο πλαστικός μεταφορικός ιμάντας θα μειώσει το κόστος.

Διαφορετικά υλικά ιμάντα πλέγματος μπορούν να παίξουν διαφορετικό ρόλο στη μεταφορά και να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών περιβαλλόντων. Μέσω της τροποποίησης των υλικών, ο ιμάντας μεταφοράς μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μεταφοράς μεταξύ - 10 ℃ και 120 ℃ κάτω από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Βολική συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής.